TAXI VAN LEEUWARDEN NAAR EINDHOVEN AIRPORT.

Maxi Taxi van Leeuwarden naar Eindhoven Airport nodig.
Op zoek naar een taxibedrijf dat u goed en goedkoop naar Eindhoven Airport kan brengen en ook nog een hoog service niveau heeft, bel dan eens met ons Maxitaxi uit Leeuwarden. U wilt voor een aantrekkelijk prijs rechtstreeks van Leeuwarden naar het vliegveld in Eindhoven gebracht worden. Zonder heel veel geld uit hoeven geven en toch comfortabel en uitgerust op de plaats van u bestemming aankomen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dit is namelijk onze specialisme mensen van en naar vliegvelden brengen in heel Europa. Wij hebben hiervoor hele aantrekkelijke gereduceerde tarieven voor u gemaakt. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in een van onze taxi’s om u te laten kennis maken met onze uitstekende service. Dan kunt u zelf ervaren wat een plezier het is om met te reizen met Maxi Taxi uit Leeuwarden naar Eindhoven Airport.                                                                        Bel dan nu snel voor een geheel gratis Offerte :06-24622624 of klik hier voor meer informatie

Taxi Leeuwarden naar Eindhoven Airport aankomst bij de vertrekhal op de foto een afbeelding van de vertrekhal

Hoe weet u wat het tarief is voor de taxi.
Elke taxi moet aan een hoeveelheid eisen voldoen. De prijslijst moet bijvoorbeeld duidelijk leesbaar zijn aan de binnen en buitenkant van de taxi.
De kosten van een taxirit worden opgebouwd op basis van de tarievenstructuur:

  • Eerste aanslag luxe taxi auto maximaal 4-personen start tarief .€ 2,83
  • Eerste aanslag taxibusje maximaal 5-8 personen start tarief € 5,42
  • Kilometerprijs voor elke afgelegde kilometer € 1,95
  • Wachttijd voorafgaand aan de rit € 33,00 euro per uur.

(de wachttijd kan berekend worden als de chauffeur bijvoorbeeld op u moet wachten bij een vergadering)

Maximaal, tijdtarief voor de gehele duur van de rit – stilstaan, rijden, file:

  • Luxe taxi auto € 0,32 (per minuut wachten?)
  • Luxe Taxibusje €0,37

Extra diensten, zoals het dragen van koffers, ophalen/meelopen naar binnen, wachten tijdens de rit op verzoek van de klant etc: € 0,0
Dit is gratis bij Maxitaxi en hoort bij onze service. Daarnaast heeft de wetgever de mogelijkheid geboden om vaste prijzen voor vaste trajecten te rekenen, eventueel per zitplaats.

Maxitaxi hanteert gereduceerde tarieven voor een taxi naar Schiphol , GroningenAmsterdamVliegveld EindhovenEelde airport en alle nationale en internationale vliegvelden en luchthavens in binnen en buitenland. Volg de links voor een overzicht van de taxi tarieven.

U kunt ons altijd geheel vrijblijvend bellen of het contactformulier invullen om een prijsopgave of om een prijsafspraak voor u taxirit te maken zo weet u altijd vooraf wat u moet betalen.

Met vriendelijke groet Maxitaxi.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Call Now