TAXI TARIEVEN

Taxi tarieven voor een taxi in Leeuwarden en omstreken.
Hieronder kunt u informatie lezen over de taxi vervoer tarieven of straattaxivervoer prijzen per 1 januari 2023. Bij Maxitaxi heeft u de mogelijkheid om vooraf met de chauffeur een vaste prijs ritprijs af te spreken. Dit is alleen mogelijk als hierover duidelijk van te voren afspraken zijn gemaakt voordat de taxirit is begonnen en u minimaal 24 uur van te voren heeft gereserveerd.

De taxi tarieven voor een taxirit worden o.a. bepaald door een starttarief de afstand en de tijdsduur van de rit. U kunt bij Maxitaxi ook altijd na de taxirit een geprinte bon krijgen waar duidelijk in staat omschreven hoe de ritprijs tot stand is gekomen, de chauffeur die u vervoert heeft en het taxibedrijf die u vervoert heeft de totale ritprijs de datum van de taxirit en de tijd van de taxirit.

Hoe weet u wat het taxi tarief is voor de taxi.
Elke taxi moet aan een hoeveelheid eisen voldoen. De tarief kaart moet bijvoorbeeld duidelijk leesbaar zijn aan de binnen en buitenkant van de taxi.
De kosten van een taxirit worden opgebouwd op basis van de tarievenstructuur:

  • Eerste aanslag luxe taxi auto maximaal 4-personen start tarief .€ 3,36
  • Eerste aanslag taxibusje maximaal 5-8 personen start tarief € 6,83
  • Kilometerprijs voor elke afgelegde kilometer € 2,47
  • Wachttijd voorafgaand aan de rit € 46,29 euro per uur.

(de wachttijd kan berekend worden als de chauffeur bijvoorbeeld op u moet wachten bij een vergadering)

Maximaal, tijdtarief voor de gehele duur van de rit – stilstaan, rijden, file:

  • Luxe taxi auto € 0,41 (per minuut wachten?)
  • Luxe Taxibusje €0,46

Extra diensten, zoals het dragen van koffers, ophalen/meelopen naar binnen, wachten tijdens de rit op verzoek van de klant etc: € 0,0
Dit is gratis bij Maxitaxi en hoort bij onze service. Daarnaast heeft de wetgever de mogelijkheid geboden om vaste prijzen voor vaste trajecten te rekenen, eventueel per zitplaats.

Maxitaxi hanteert gereduceerde tarieven voor een taxi naar Schiphol , Groningen, Amsterdam, Vliegveld Eindhoven, Eelde airport en alle nationale en internationale vliegvelden en luchthavens in binnen en buitenland. Volg de links voor een overzicht van de taxi tarieven.

U kunt ons altijd geheel vrijblijvend bellen of het contactformulier invullen om een prijsopgave of om een prijsafspraak voor u taxirit te maken zo weet u altijd vooraf wat u moet betalen.
Hieronder een voorbeeld :

Taxi tarieven kaart op deze kaart staan de taxi prijzen de kosten per gereden kilometer aangegeven

Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Call Now