SCHIPHOL TAXI LEEUWARDEN

NU EEN SPECTACULAIRE AANBIEDING ! V,a € 249,00 VANUIT LEEUWARDEN, NAAR SCHIPHOL, MET EEN LUXE 9 PERSONEN TAXIBUS OF MET EEN LUXE PERSONEN AUTO, BEL ONS NU VOOR EEN GEHEEL VRIJBLIJVENDE OFFERTE OF VOOR ONZE SPECIALE TARIEVEN NAAR DE VERSCHILLENDE BUITENLANDSE LUCHTHAVENS.
KIJK VOOR ONZE TARIEVEN HIER BENEDEN.

Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u zich geen zorgen maken om de vertrektijden en uw reis naar het vliegveld? Zodra onze Schiphol taxi Leeuwarden verlaat, kunt u uw zorgen opzij zetten want wij brengen u snel en comfortabel naar Schiphol of de nabijgelegen bestemming. Onze chauffeurs zijn stuk voor stuk vakbekwaam, ze spreken goed Nederlands en ze helpen u bij het dragen van uw bagage. Indien nodig spreken de chauffeurs ook Engels of Duits.

U wordt thuis opgehaald en hoeft dus niet te haasten naar een andere vertrek locatie. Wij houden ons aan de afgesproken tijd, u kunt dus op ons rekenen. Om verzekerd te zijn van een tijdige rit naar het vliegveld is reserveren de handigste en prettigste optie. Dat doet u via ons telefoonnummer, 06-24622624. Qua tarief bieden wij u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze chauffeur rijdt de voor u gunstigste route en maakt een nauwkeurige berekening van het tarief.

Comfortabel naar de luchthaven

Reist u niet alleen? Indien u met kleinere kinderen reist is het mogelijk om van tevoren kinderstoeltjes of zitting ver hogers te reserveren. Dit doet u geheel gratis. Vermeld het direct bij het reserveren en wij zorgen ervoor dat uw voertuig gereed is gemaakt. U wordt vervoerd met een moderne, luxe auto of personenbus. Deze wagens voldoen aan alle veiligheidseisen. Ook de chauffeurs hebben de benodigde medische kennis en zijn in staat om in te grijpen als dat nodig is. Kortom, u bent in alle opzichten in goede handen.

Bent u geïnteresseerd in de overige diensten van onze taxiservice? Ook voor andere ritten in en buiten Leeuwarden kunt u bij ons terecht. Onze taxi’s zijn te vinden op het centraal station van Leeuwarden, maar als u ons op een specifiek tijdstip nodig heeft kunt u het beste van tevoren reserveren via ons telefoonnummer. Deze vindt u in bovenstaande tekst en op onze contactpagina.

Maxitaxi Friesland-Schiphol Prijslijst

Bovenstaande prijzen zijn op basis van een enkele rit, maximaal 4 pers of 8 personen en zijn niet geldig in het weekend of op zaterdagnacht of zondagochtend vroeg en minimaal 24 uur van te voren geboekt.
Wij beschikken ook over luxe XXL Mercedes personenbussen met Airco en extra grote laadruimte, hiervoor geld dan een toeslag van 15%.
Onze schipholritten worden dan niet gecombineerd met andere passagiers.

Call Now