Zakelijk vervoer discreet flexibel en Comfortabel.

Maxi Taxi is dé onderneming van Noord Nederland die zakelijk vervoer voor u, of uw bedrijf, kan verzorgen. Bent u op zoek naar geschikt zakelijk en discreet vervoer per taxi? Dan bent u bij Maxi Taxi aan het juiste adres. Onze expertise ligt in het verzorgen van zakelijke ritten ons vervoer is discreet flexibel en Comfortabel . Voor zakelijk taxi vervoer is Maxi Taxi Leeuwarden zeven dagen in de week bereikbaar, vierentwintig uur per dag. Wilt u bijvoorbeeld gasten laten ophalen van het vliegveld? Maxi Taxi brengt ze in alle comfort naar de plaats der bestemming. Zakelijk vervoer op maat, waar en wanneer u wilt.

Voor alle comfort

Maxi Taxi zorgt met haar zakelijk vervoer voor alle comfort. We zullen er alles aan doen om het u gemakkelijk te maken, zodat u (of uw gast) uitgerust en veilig op de plaats van bestemming aankomt. Wij zien het als onze taak om ons te onderscheiden van overige taxi bedrijven op het gebied van service. Onze chauffeurs zullen vloeiend rijden, zodat u onderweg ongestoord bezig kunt met uw werkzaamheden. Maxi Taxi heeft luxe taxi’s voor zakelijk vervoer. Desgewenst kunt u ook aangeven liever in uw eigen auto vervoerd te worden. Onze chauffeurs zijn flexibel en passen zich aan in uw persoonlijke situatie.

Zakelijk vervoer discreet in speciaal personenvervoer

Met het zakelijk vervoer van Maxi Taxi kunt u naar alle mogelijke luchthavens in Europa. Of dit nu taxivervoer naar Schiphol is, of naar Düsseldorf of Brussel, de chauffeurs van Maxi Taxi staan altijd voor u klaar. Ook naar andere plaatsen in binnen- en buitenland brengen wij u graag. Moet u naar een congresruimte, vergaderruimte of andere ontmoetingsplaats in Europa? Bij Maxi Taxi wordt u gebracht waar u heen wilt. U kunt rustig werken in een luxueuze atmosfeer. Onze chauffeurs zijn discreet en gunnen u uw rust. Afhankelijk van uw wensen zijn er uiteraard ook voertuigen beschikbaar zonder taxibord op het dak. Op deze manier heeft het geen enkel uiterlijk kenmerk van een taxi, terwijl de excellente service niet zal verminderen. Wilt u meer weten over zakelijk vervoer van Maxi Taxi? Neemt u gerust contact op.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Call Now