Maxi Taxi Leeuwarden

Wilt u snel van A naar B gebracht worden in Leeuwarden, om bijvoorbeeld op tijd te komen voor uw afspraak of om na een gezellig nachtje stappen met vrienden weer huiswaarts te keren zonder een BOB te moeten aanwijzen? Met Maxi Taxi Leeuwarden bent u ervan verzekerd, dat u heelhuids op uw bestemming aan komt! Comfort en snelheid tijdens de rit zijn onze belangrijkste speerpunten, naast natuurlijk een fraai ogende auto, een goede rijstijl en een fijn contact met een van onze chauffeurs. Alle auto’s zijn rookvrij bij Maxi Taxi Leeuwarden, zo geniet u van een frisse auto en komt u zonder vervelende luchtjes aan bij uw werkgever of huis! Bent u nog niet overtuigd van de diensten van Maxi Taxi Leeuwarden? Wij zetten onze uniek service graag voor u uiteen.

De laagste prijs en beste service

Naast een uitstekende service, probeert Maxi Taxi Leeuwarden continu de laagste prijs aan u te bieden. Die service merkt u al wanneer u bij een van onze taxi’s instapt, waar enkel gediplomeerde chauffeurs op u zitten te wachten. Vanzelfsprekend heeft u niet hoeven wachten, want onze taxi’s zijn gegarandeerd op tijd, zodat u geen vervelende vertragingen oploopt. Wij vinden daarnaast niet alleen, dat u moet genieten van een ruim comfort in onze taxi’s, u heeft ook het recht om alleen te betalen voor wat u krijgt, geen gekke servicekosten of extra regelingen.

Overal in Leeuwarden

Mogen wij u meenemen in een van onze unieke taxi’s bij Maxi Taxi Leeuwarden? Wordt het een avondje Leeuwarden vanavond of gaat u vanmiddag nog snel langs een zakenpartner? Wij staan zullen er voor u staan en u zo veilig en snel mogelijk naar uw locatie vervoeren. Een combinatie die wellicht niet altijd goed samengaat, maar bij ons heeft geleid tot vele tevreden klanten in en rondom Leeuwarden. Wij hopen u als volgende tevreden klant te mogen afzetten in onze stad!

Plaats een reactie

Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Call Now