TAXIBEDRIJF LEEUWARDEN

Taxibedrijf Leeuwarden nodig? Al geruime tijd rijden de bekwame chauffeurs van MaxiTaxi u naar uw bestemming en Leeuwarden en omgeving. Of het nu gaat om vervoer naar luchthaven Schiphol, uw zakelijke vervoer in Leeuwarden of een andere rit, bij MaxiTaxi bent u verzekerd van een comfortabele, veilige rit tegen een scherp tarief.

Het is voor ons erg belangrijk dat u zich prettig voelt bij onze chauffeurs. Daarom hanteren wij tijdens de sollicitatieprcedure een scherp selectieproces en stellen wij een aantal eisen. U mag er dus vanuit gaan dat de medewerkers van Maxi Taxi betrouwbaar, vakbekwaam en klantvriendelijk zijn. Daarnaast hebben zij uiteraard een uitstekende kennis van de weg en zorgen ze dat ze de voor u gunstigste route rijden.

Heeft u interesse in een baan als taxichauffeur bij MaxiTaxi? Kijk dan op onze vacaturepagina om te zien of u in het functieprofiel past. Wie weet komt u binnenkort ons team versterken.

Waar vindt u ons?

De taxi’s van MaxiTaxi zijn vrijwel altijd te vinden bij het centraal station van Leeuwarden. Dit is makkelijk als u net een treinreis achter de rug heeft en u geen tijd of zin heeft om in Leeuwarden de weg nog te zoeken naar uw volgende afspraak. Stap bij ons in, wij geven u een indicatie van het tarief en binnen no-time bent u waar u moet zijn. Als u van tevoren weet dat u een taxi nodig heeft, is het verstandig om telefonisch te reserveren. Zo weet u zeker dat u op de juiste tijd op de juiste plaats eindigt. Sla ons nummer op in uw telefoon en neem direct contact met ons op wanneer u een taxi nodig heeft. Heeft u vragen over onze dienst of wilt u reserveren? Laat het ons weten via 06-24622624 of vul het contactformulier in op de website.

Call Now